Wijziging bezorgdienst per 1 januari 2016 – Apotheek Wieënhof – Venray

Welkom bij Apotheek MC WIEENHOF

De Wieënhof 1
5802 EZ Venray
Tel: 0478-760007
E-mail: assistenten@apotheekwieenhof.nl

De apotheek is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00-17:30u. In het weekend en op feestdagen zijn we gesloten.

Op verzoek kunnen we in de meeste gevallen medicatie voor u klaarleggen in de afhaalautomaat. Deze staat naast de hoofdingang van MC WIEENHOF en is 24/7 beschikbaar.

Buiten onze openingstijden kunt u voor spoedmedicatie terecht bij: Dienstapotheek Noord-Limburg te Venlo.

Terug naar overzicht

Wijziging bezorgdienst per 1 januari 2016

Als apotheek bieden wij een bezorgservice aan voor mensen die aan huis gebonden zijn en daardoor niet in staat zijn de apotheek te bezoeken. De bezorgservice is een kostbare service waarover we graag nog wat extra toelichting willen geven.

Wij bezorgen elke werkdag vanaf 15.30 uur. (Op woensdag en donderdag begint de bezorger om 11.00 uur omdat die dagen de medicijnrollen bezorgd worden.)

De bezorgers hebben vaste bezorgroutes (zie onderaan) en we streven ernaar om zoveel mogelijk alles in 1 route 1x per week bij u langs te brengen. We willen u vragen om daar rekening mee te houden bij het aanvragen van uw herhaalrecepten. Vraagt u deze op tijd aan, of informeer bij ons naar de AUTOMATISCHE HERHAALMODULE waarbij wij ervoor zorgen dat uw herhaalmedicatie 1x per kwartaal klaargemaakt wordt.

Vanwege de vaste bezorgroutes is het niet mogelijk om een specifieke bezorgtijd af te spreken. Mocht u pas ná een bepaalde tijd thuis zijn en/of lukt het u niet om thuis te zijn op het moment dat de bezorger komt, dan heeft u van maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur de mogelijkheid om uw medicijnen af te halen in de apotheek.

BEZORGROUTES

Maandag:
Venray – Leunen – Merselo – Smakt
Dinsdag:
Venray – Leunen – Castenray – Oirlo – Heide – Veulen – Ysselsteyn
Woensdag (Medicijnrollen):
Venray – Leunen – Oostrum – Geysteren – Wanssum – Merselo – Smakt
Donderdag (Medicijnrollen):
Venray – Leunen – Castenray – Oirlo – Heide – Veulen – Ysselsteyn
Vrijdag:
Venray – Leunen – Oostrum – Geysteren – Wanssum

Herhaalmedicatie wordt de volgende bezorgdag (volgens bezorgroute) gebracht.
Hierbij wordt ook rekening gehouden met het moment dat u het recept bij de huisarts heeft besteld.
(zie onderaan voor afspraken)

Indien medicatie direct gestart moet worden, wordt op de werkdag waarop het recept is ontvangen, de medicatie bezorgd.

Gewijzigde bezorgmomenten van herhaalmedicatie per 1 januari 2016

Wanneer u een recept heeft besteld

  • Op vrijdag NA 10:00 uur, zaterdag of zondag of maandag VOOR 10:00 uur, dan wordt de medicatie  op dinsdag gebracht volgens bezorgroute.
  • Op maandag NA 10:00 uur of op dinsdag VOOR 10:00 uur, dan wordt de medicatie op woensdag gebracht volgens bezorgroute.
  • Op dinsdag NA 10:00 uur of op woensdag VOOR 10:00 uur, dan wordt de medicatie op donderdag gebracht volgens bezorgroute.
  • Op woensdag NA 10:00 uur of op donderdag VOOR 10:00 uur, dan wordt de medicatie op vrijdag gebracht volgens bezorgroute.
  • Op donderdag NA 10:00 uur of op vrijdag VOOR 10:00 uur, dan wordt de medicatie ophalenop maandag gebrachtvolgens bezorgroute.

(Let op: dit geldt niet voor weken waarin een feestdag zit, dan moet u voor elke feestdag een dag extra berekenen tussen bestellen en ophalen.)

(Voorbeeld regeling bezorgroute: woont u in Ysselsteyn dan valt u onder de bezorgroute van dinsdag en donderdag. Wilt u de medicatie op dinsdag ontvangen, dan zult u het recept op maandag VOOR 10.00 uur moeten bestellen bij de huisarts. Besteld u het recept op maandag NA 10.00 uur, worden uw medicijnen pas op donderdag bezorgd.)

Publicatiedatum: 17-12-2015