Medicijngesprek – Apotheek Wieënhof – Venray

Welkom bij Apotheek MC WIEENHOF

De Wieënhof 1
5802 EZ Venray
Tel: 0478-760007
E-mail: assistenten@apotheekwieenhof.nl

De apotheek is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00-17:30u. In het weekend en op feestdagen zijn we gesloten.

Op verzoek kunnen we in de meeste gevallen medicatie voor u klaarleggen in de afhaalautomaat. Deze staat naast de hoofdingang van MC WIEENHOF en is 24/7 beschikbaar.

Buiten onze openingstijden kunt u voor spoedmedicatie terecht bij: Dienstapotheek Noord-Limburg te Venlo.

Medicijngesprek

Wat kan de apotheker voor u doen?

Vóór het afleveren van medicijnen wordt standaard gecontroleerd op wisselwerking tussen de verschillende medicijnen. Daarnaast beoordeelt de apotheker bij de meest kwetsbare mensen, die meerdere geneesmiddelen tegelijkertijd gebruiken systematisch het medicijngebruik als geheel en bespreekt dit met uw huisarts. Op deze manier letten we er bijvoorbeeld op, of er niet onnodig bijwerkingen behandeld worden, of er medicatie gestopt kan worden en of de doseringen aangepast dienen te worden als gevolg van verminderde nierfunctie en/of leverfunctie.

Bij gebruik van meerdere geneesmiddelen of als u bijvoorbeeld last heeft van bijwerkingen is het verstandig om in gesprek te gaan met de apotheker. Op basis van uw ervaringen, krijgt u dan advies op maat.

Uw apotheker is ook aangesloten bij ParkinsonNet en is extra gespecialiseerd in de farmacogenetica.

Om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met de apotheek of het afspraak formulier invullen. Er wordt dan contact met u opgenomen. U kunt uw vragen ook rechtstreeks mailen naar apotheker@apotheekwieenhof.nl.