Automatische herhaalservice – Apotheek Wieënhof – Venray

Welkom bij Apotheek MC WIEENHOF

De Wieënhof 1
5802 EZ Venray
Tel: 0478-760007
E-mail: assistenten@apotheekwieenhof.nl

De apotheek is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00-17:30u. In het weekend en op feestdagen zijn we gesloten.

Op verzoek kunnen we in de meeste gevallen medicatie voor u klaarleggen in de afhaalautomaat. Deze staat naast de hoofdingang van MC WIEENHOF en is 24/7 beschikbaar.

Buiten onze openingstijden kunt u voor spoedmedicatie terecht bij: Dienstapotheek Noord-Limburg te Venlo.

Automatische herhaalservice

Automatische Herhaalservice

Handig voor u en voor ons.

  • Bij de automatische herhaalservice zorgt de apotheek ervoor dat al uw herhaalmedicatie elke 3 maanden wordt klaargezet.
  • De apotheek zorgt in dit geval ook voor de aanvraag van herhaalrecepten bij uw huisarts. Hiervoor zijn met uw huisarts speciale afspraken gemaakt. In geval van recepten van de specialist vragen we u zelf jaarrecepten aan te vragen.
  • Ongeveer 2 weken, voordat een medicijn opraakt, geeft ons systeem een signaal en start de apotheek met het verwerken van uw volgende bestelling. De apotheek heeft dan voldoende tijd om een oplossing te vinden, wanneer een geneesmiddel niet leverbaar is.
  • Wanneer uw emailadres bij ons bekend is, krijgt u een automatisch gegenereerd afhaalbericht, zodra uw medicatie klaarstaat.

Opgeven voor deze service kan met behulp van het formulier aanvraag  automatische herhaalservice. Bij de start is het handig om een beginvoorraad in te stellen. We vragen u hiervoor uw  voorraad op een bepaald moment te tellen.