Automatische herhaalservice – Apotheek Wieënhof – Venray

Welkom bij Apotheek MC WIEENHOF

De Wieënhof 1
5802 EZ Venray
Tel: 0478-760007
E-mail: assistenten@apotheekwieenhof.nl

Sinds 1 januari 2023 zijn we geopend op maandag t/m vrijdag  van 8.00-17.30u en op zaterdagen van 9.00-13.00u.

Op zon-en feestdagen zijn  we gesloten.

Automatische herhaalservice

Automatische Herhaalservice

Handig voor u en voor ons.

  • Bij de automatische herhaalservice zorgt de apotheek ervoor dat al uw herhaalmedicatie elke 3 maanden wordt klaargezet.
  • De apotheek zorgt in dit geval ook voor de aanvraag van herhaalrecepten bij uw huisarts. Hiervoor zijn met uw huisarts speciale afspraken gemaakt. In geval van recepten van de specialist vragen we u zelf jaarrecepten aan te vragen.
  • Ongeveer 2 weken, voordat een medicijn opraakt, geeft ons systeem een signaal en start de apotheek met het verwerken van uw volgende bestelling. De apotheek heeft dan voldoende tijd om een oplossing te vinden, wanneer een geneesmiddel niet leverbaar is.
  • Streven is dat uw medicijnen ongeveer 1 week voordat uw medicatie opraakt weer klaar staan.
  • Wanneer 1 medicijn opraakt, worden ook de andere medicijnen aangevuld, waardoor de medicatie meer gelijk gaat lopen.
  • Wanneer de automatische herhaalservice wordt gecombineerd met  een geverifieerd geregistreerd email adres, krijgt u een automatisch gegenereerd bericht, zodra uw medicatie klaarstaat.

Opgeven voor de ze service kan met behulp van het formulier aanvraag  automatische herhaalservice. Bij de start is het handig om een beginvoorraad in te stellen. We vragen u hiervoor uw  voorraad op een bepaald moment te tellen.