Bezorgservice – Apotheek Wieënhof – Venray

Welkom bij Apotheek MC WIEENHOF

De Wieënhof 1
5802 EZ Venray
Tel: 0478-760007
E-mail: assistenten@apotheekwieenhof.nl

De apotheek is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00-17:30u. In het weekend en op feestdagen zijn we gesloten.

Op verzoek kunnen we in de meeste gevallen medicatie voor u klaarleggen in de afhaalautomaat. Deze staat naast de hoofdingang van MC WIEENHOF en is 24/7 beschikbaar.

Buiten onze openingstijden kunt u voor spoedmedicatie terecht bij: Dienstapotheek Noord-Limburg te Venlo.

Bezorgservice

Voor mensen die aan huis gebonden zijn en daardoor niet in staat zijn de apotheek te bezoeken, hebben wij een bezorgdienst. Ook grote pakketten kunnen wij voor u langs brengen. Wilt u gebruikmaken van deze service, dan kunt u uw huisarts vragen dit op het recept te zetten. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met de apotheek. Een bericht van uw kant is voldoende om ervoor te zorgen dat de geneesmiddelen of hulpmiddelen bij u thuisbezorgd worden. Onze apotheek voldoet aan alle eisen die aan het bezorgen van geneesmiddelen worden gesteld.

Wilt u graag standaard gebruik wilt maken van onze vaste bezorgservice? Meldt u zich dan aan via dit onderstaande formulier.

Spoedeisende medicijnen worden de werkdag waarop het recept is ontvangen bezorgd.

Voor herhaalrecepten gelden aparte afspraken.

Bezorgen van Herhaalrecepten

Wij bezorgen elke werkdag vanaf 15.30 uur. (Op woensdag en donderdag begint de bezorger om 11.00 uur, omdat die dagen de medicijnrollen bezorgd worden.)

De bezorgers hebben vaste bezorgroutes (zie onderaan) en we streven ernaar om zoveel mogelijk alles in 1 route 1x per week bij u langs te brengen. We willen u vragen om daar rekening mee te houden bij het aanvragen van uw herhaalrecepten. Vraagt u deze op tijd aan, of informeer naar onze AUTOMATISCHE  RECEPTENHERHAALSERVICE waarbij wij ervoor zorgen dat uw herhaalmedicatie 1x per kwartaal klaargemaakt wordt.

Bezorgroutes

Maandag:  Venray – Leunen – Merselo – Smakt
Dinsdag:  Venray – Leunen – Castenray – Oirlo – Heide – Veulen – Ysselsteyn
Woensdag:  Venray – Leunen – Oostrum – Geysteren – Wanssum – Merselo – Smakt
Donderdag:  Venray – Leunen – Castenray – Oirlo – Heide – Veulen – Ysselsteyn
Vrijdag:  Venray – Leunen – Oostrum – Geysteren – Wanssum

 
Herhaalmedicatie wordt de eerstvolgende bezorgdag na klaarmaken (volgens bezorgroute) gebracht. Hierbij wordt ook rekening gehouden met het moment dat u het recept bij de huisarts heeft besteld (zie schema ophalen van herhaalrecepten).

(Voorbeeld regeling bezorgroute: woont u in Ysselsteyn dan valt u onder de bezorgroute van dinsdag en donderdag. Wilt u de medicatie op dinsdag ontvangen, dan zult u het recept op maandag VOOR 10.00 uur moeten bestellen bij de huisarts. Besteld u het recept op maandag NA 10.00 uur, worden uw medicijnen pas op donderdag bezorgd.)

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens

Geboortedatum*

Vraag